SA SPLITSKIH PUJANKI NESTALE DVIJE DJEVOJČICE: Sve se na kraju dobro završilo, policija potvrdila da su pronađene

Foto: Damir Krajac / CROPIX/Ilustracija

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske izvijestili su kako su pronađene dvije djevojčice za kojima se tragalo danas u Splitu.

 

Ranije objavljeno:

Splitska policija objavila je da traga za dvije desetogodišnje djevojčice.

“U ovom trenutku policija poduzima mjere traganja za dvije djevojčice (obje rođene 2012.) koje su, prema informacijama s kojima raspolažemo, danas u poslijepodnevnim bile zajedno na području Pujanki, od tada se nisu javile svojim roditeljima i nisu došle kući.Nera Čapalija visoka je oko 140 cm, sitnije je građe, ima plavu kosu do ramena i crne tenisice.

Ela Rajić visoka je isto oko 140 cm, sitnije građe, smeđe kose do ramena, odjevena je u crne uske hlače s bijelo-žutim prugama, bijelu majicu i ima malu rozu torbicu.

Molimo sve građane koji su ih vidjeli i ili raspolažu s informacijama gdje bi se mogle nalazili i da o tome odmah obavijeste policiju na broj 192”, objavila je policija.

Kako piše Dalmacija Danas, od 16 sati, kad je zabilježen posljednji signal na mobitelu, gubi im se svaki trag. Stanovnici s područja Pujanki javljaju kako od popodneva traje potraga na području ovog kvarta.

Foto: MUP
Facebook Comments

Loading...
DIJELI