Ruža Tomašić o ujedinjenju desnice

screenshot

Nositeljica liste Hrvatskih suverenista putem Facebooka obratila se biračima, a njenu objavu u potpunosti prenosimo.

“Dragi Facebookovci, sigurno ste dosad naišli na jeftina podmetanja u nekim lijevim i navodno desnim medijima, a koja se tiču odnosa Suverenista i druge desne liste.

Vi znate da sam jako željela zajednički izlazak na izbore. Uvjet je bio da se završi ono što sam u EP-u započela u nacionalnom interesu i da zajedno nastupimo i na parlamentarnim izborima. Druga strana nije to prihvatila i za mene je to poglavlje privremeno zatvoreno. Vodit ću pozitivnu kampanju jer pred vas ne dolazim s obećanjima, nego s rezultatima.

Tko nema rezultata kojima se može pohvaliti, treba svađu da bi skrenuo pozornost na sebe. Meni to ne treba i neću sudjelovati u ovom sukobu koji se umjetno pumpa. Isto molim i vas. Ako mi želite pomoći, nagradite moj rad u Europskom parlamentu i zajedno pošaljimo poruku mladima da se rad isplati.

Ako me doista podržavate, širite priču o mojim postignućima. Zajedno možemo na izborima ostvariti odličan rezultat, ali samo ako budemo pozitivni i pokažemo narodu da se može kad se domoljubi slože. #BiramZajedništvo”, napisala je Ruža Tomašić.



 
Facebook Comments

Loading...
DIJELI