Ruža Tomašić jasna oko stanja u Srbiji: Mi samo trebamo štititi našu ogradu i pratiti što se događa!

screenshot

Ruža Tomašić i dalje je u fokusu javnosti nakon što je objavila kako umjesto nje u Sabor na godinu dana ulazi njezin suradnik Marko Milanović Litre.

“Jedini je iz moje Hrvatske konzervativne stranke bio na listi i naravno da ću njemu dati saborski mandat. Jako je puno radio za sve nas tijekom kampanje i nije imao vremena lobirati za sebe u desetoj izbornoj jedinici”, još je jednom ponovila tijekom gostovanja na N1 televiziji.

Naime, Litre je dobio samo 19 glasova, što je 435 puta manje od glasova koje je prikupila Tomašić. Njegovim ulaskom u Sabor priliku za sjedenje u saborskim klupama izgubio je Robert Pauletić.

“Dajte čovjeku vremena. Grafički je dizajner, s nama je od svoje 16. godine, konzervativac je i držat će se svega što se dogovorimo. Vjerujem da ćete mi nakon godinu dana govoriti zašto se vraćam u Hrvatski sabor jer ovaj čovjek radi dobro svoje posao”, rekla je Tomašić.

Na pitanje prati li što se trenutno događa u Srbiji i kako bi se Hrvatska trebala postaviti prema Vučiću, odgovara: “Trebala bi se strože postaviti, riješiti sve probleme koje imamo sa Srbijom. Zna se što se treba riješiti da Srbija dobije naš blagoslov za ulazak u EU. Mi samo trebamo štititi našu ogradu i pratiti što se događa.”



Facebook Comments

Loading...
DIJELI