RUSKA AGRESIJA TRAJE I DALJE: Kličko: ‘Važan zadatak je da grad živi i radi čak i u tako teškim uvjetima izvanrednog stanja’

Guliver image/AP Photo/Yuriy Vasilenko

Ruska invazija na Ukrajinu traje 33 dana. Unatoč žestokim napadima, Ukrajinci tvrde da je ruska vojska u velikim problemima. Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij rekao je da je Ukrajina spremna razgovarati o neutralnosti u sklopu mirovnog sporazuma s Rusijom. No, kako je istaknuo, za to treba jamstva treće strane i potvrdu na referendumu.

Komentirajući vlastitu izjavu da “ruski predsjednik Vladimir Putin ‘ne može ostati na vlasti'”, američki predsjednik Joe Biden istaknuo je da nije pozvao na promjenu režima u Rusiji.

“Gospodine predsjedniče, želite li da se Putina smijeni? Gospodine predsjedniče, jeste li pozivali na promjenu režima?” upitao je novinar Bidena kad je u nedjelju napustio crkvenu službu u Washingtonu.

Biden mu je odgovorio: “Ne”.

Što se tiče situacije u Kijevu, učenici će u ponedjeljak nastaviti pohađati nastavu, ali online.“Važan zadatak danas je da grad živi i radi čak i u tako teškim uvjetima izvanrednog stanja”, rekao je kijevski gradonačelnik Vitalij Kličko u objavi na Telegramu.

“Pokušavaju nas zastrašiti. To neće ići!”, naglasio je.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI