RTL-OV ŠPRAJC JE BIJESAN I OGORČEN! Zbog smrti kolege jako im je zamjerio: ‘Greška u u mentalitetu i zdravstvenom sustavu’

Foto: Darko Tomas/Cropix

“Bijesan sam i ogorčen. Ne samo zato što je zbog očite liječničke nonšalancije život izgubio jedan vrhunski novinar i komentator, (čak se ne usudim reći ‘kolega’ jer je svojim djelom i stavom daleko nadmašivao moje visine), nego sam bijesan i ogorčen jer ovdje nije riječ o ‘liječničkoj grešci’ jednog doktora ili jedne sestre. Ovdje je riječ o grešci kompletnog zdravstvenog pogona u Splitu. Od bolnice do službe Hitne pomoći. O grešci u mentalitetu tamnošnjeg zdravstvenog osoblja koje nakon svega i dalje smatra da je kovid neka bezvezna iili izmišljena bolest koju je dovoljno ‘ispišati u lonac pokraj kreveta’. (O čemu govori i mizeran broj cijepljenih zdravstvenih radnika u Dalmaciji)’.

Objavio je Facebooku RTL-ov urednik Zoran Šprajc osvrčući se na tragičnu smrt Indexovog novinara Vladimira Matijanića.

‘Bijesan sam i ogorčen ne samo zbog besmislene smrti Vladimira Matijanića kojeg je ubila nonšalancija  splitskog zdravstvenog  sustava nego sam bijesan i ogorčen zbog svih drugih tragedija i smrtnih ishoda koji su se zbog takve nonšalancije dogodili a za koje nikad nismo doznali. Bijesan sam i ogorčen na sve one znanstvene i poluznanstvene šarlatane, luđake, budale, matematičke i glikanske psihopate i njihovu medijsku sljedbu koji su takvu zdravstvenu nonšalanciju u javnom prostoru poticali i podgrijavali. I da, bijesan sam i ogorčen jer  sam Vladimira Matijanića uskoro trebao upoznati, a nisam stigao. Zavidim svima koji ste ga znali.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI