RICHTER NOVI RAVNATELJ SREBRNJAKA! Nogalo: ‘Ovo je sramota Hrvatske i sumrak morala. Poslali su umirovljenika da spašava bolnicu!’

Foto: Poliklinika DermaPlus

Prim. dr. sc. Darko Richter, dr.med. novoizabrani je ravnatelj Dječje bolnice Srebrnjak, a izbor je kritizirao jedan od bivših ravnatelja Boro Nogalo.

Predsjednica Upravnog vijeća Dječje bolnice Srebrnjak prof. dr. sc. Sanja Kolaček kazala je kako je na natječaj pristiglo šest prijava, te je Upravno vijeće prošli utorak razgovaralo sa svih šest kandidata.

Dodala je kako je kandidat koji je dobio najviše glasova, odnosno morao je dobiti apsolutnu većinu. Dakle Richter je dobio četiri od ukupno šest glasova.

No, ovakav izbor osudio je bivši ravnatelj Boro Nogalo koji je rekao je kako je izbor novog ravnatelja još jedan atentat na DB Srebrnjak, te da oko izbora novog ravnatelja postoji i sukob interesa.

“Ovo je sramota Hrvatske, ovog Upravnog vijeća. Ne znam je li Tomašević bio involviran u ovu priču, ali ovo je sumrak morala, sumrak pravde. Da jedan umirovljenik dođe spašavati Dječju bolnicu Srebrenjak, je nešto nedopustivo”, poručio je.



Nogalo je naglasio kako je bolnica u katastrofalnom financijskom stanju, te da joj treba ozbiljni preustroj.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI