Richemberg: „Vrdoljak me mjesecima pravio budalom tvrdeći da neće s HDZ-om“

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

"Zadnji put smo se vidjeli na sjednici Središnjeg odbora kada se odlučivalo ide li se s HDZ-om, to je bilo u šestom mjesecu i od tada nismo imali kontakte", rekao je Beus

U Novom danu, N1 televizije, gostovao je saborski zastupnik i potpredsjednik stranke GLAS Goran Beus Richembergh.

Komentirao je iznenadni potez HNS-a kojim se Ivana Vrdoljaka želi vratiti na scenu te kakvi su njegovi osobni odnosi s Vrdoljakom.

Zadnji put smo se vidjeli na sjednici Središnjeg odbora kada se odlučivalo ide li se s HDZ-om, to je bilo u šestom mjesecu i od tada nismo imali kontakte, niti ima potrebe za tim. Zamjeram mu što se pozivao na onu alanfordovsku “ne vjerujte čovjeku koji laže”, a to se pretvorilo u stvarnost, mene je mjesecima pravio budalom, na glasine da će se ići s HDZ-om, stranački vrh nas je uvjeravao da je to nešto što je izmišljeno. Ta priča o ‘Titanic vladi’ dobila je novu konotaciju kad se vidjelo da su ti kontakti postojali dugo, a iz Šeksovog intervuja objavljenog u subotu vidi se da su on i Vrdoljak bili arhitekti te koalicije i da se to dogovaralo puno ranije. Njegov manevar da ode iz politike da bi se vratio nama je jasan. Mislim da on i Plenković dobro surađuju duže vrijeme, a s obzirom da je on bio arhitekt koalicije, dobro je da on i Plenković kao kapetani budu na brodu, Titanicu, kako je on to govorio”, rekao je Beus Richemberg za N1.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI