Renato Petek iz Mađarske: Ako Vlada RH ne štiti interese naše zemlje, onda radi protiv naših interesa!

Tomislav Kristo/Cropix

Renato Petek, nezavisni kandidat na listi koalicije stranaka Demokrati i Hrvatski laburisti u I. izbornoj jedinici, lista broj 10., danas je iz Mađarske je poručio na svojoj Facebook stranici:

“Lijepi pozdrav g. Plenkoviću, Škori i ostalim suverenistima koji uopće nisu reagirali na Orbanovo poigravanje s poviješću Ugarskog svojatanja našeg teritorija. HDZ-ova Vlada nas je i oko INE i politiku prema HU pretvorila u mađarski privjesak.

Plenki, dosta mi je vaše lažne politike domoljublja i glumljenja čuvara hrvatske državnosti na koju smatrate da ste se preplaćeni. Istinski patriotizam nije ono što vi prodajte u Hrvatskoj već 30 godina. A kada treba obrusiti Orbanu, frendu iz Europskih pučana, diktatorskom uzoru, onda zabijete glavu u pijesak. Isto vrijedi i bivšeg HDZ-ova konzula u Pećuhu, Miroslava Škoru. Ako Vlada RH ne štiti interese naše zemlje, onda radi protiv naših interesa!

Pozdrav i svima u Ukrajni, Vojvodini, Slovačkoj i drugim zemljama koje Orban ponižava i plaši. NE-ĆE PRO-ĆI! Mi Hrvati smo možda mali, ali ponosan narod koji želi pošteno raditi i živjeti na svome, čuvati naše ljepote i resurse koje imamo i s njima odgovorno i solidarno raspolagati. Isključivo i beskompromisno u korist javnih interesa građana naše zemlje”, napisao je Petek u svojoj objavi.🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷Lijepi pozdrav gospodi Plenkoviću, Škori i ostalim suverenistima koji uopće nisu reagirali na Orbanovo poigravanje s poviješću ugarskog svojatanja našeg teritorija. HDZ-ova Vlada nas je i oko INE i politike prema HU pretvorila u mađarski privjesak.Plenki, dosta mi je vaše lažne politike domoljublja i glumljenja čuvara hrvatske državnosti na koju smatrate da ste pretplaćeni. Istinski patriotizam nije ono što vi prodajte u Hrvatskoj već 30 godina. A kada treba obrusiti Orbanu, frendu iz Europskih pučana, diktatorskom uzoru, onda zabijete glavu u pijesak. Isto vrijedi i za bivšeg HDZ-ova konzula u Pećuhu, Miroslava Škoru. Ako Vlada RH ne štiti interse naše zemlje, onda radi protiv naših interesa! Pozdrav i svima u Ukrajni, Vojvodini, Slovačkoj i drugim zemljama koje Orban ponižava i plaši. NE ĆE PRO ĆI! Mi Hrvati smo možda mali, ali smo ponosan narod koji želi pošteno raditi i živjeti na svome, čuvati svoje ljepote i resurse koje imamo i s njima odgovorno i solidarno raspolagati. Isključivo i beskompromisno u korist javnih interesa građana naše zemlje.🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Gepostet von Renato Petek am Mittwoch, 1. Juli 2020

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI