REAGIRANJE PPD-a na tekst ‘VIDOVIĆ KRIŠTO OPET IMALA NADAHNUT GOVOR: ‘Giljotine se više ne koriste no Plenkovići i Vrdoljaci morat će položiti račune’

Damjan Tadic/Cropix

Portal 7dnevno objavio je 12. svibnja 2022. godine članak pod nazivom „VIDOVIĆ KRIŠTO OPET IMALA NADAHNUT GOVOR: ‘Giljotine se više ne koriste no Plenkovići i Vrdoljaci morat će položiti račune“.

U Prvom plinarskom društvu (PPD) d.o.o. ističu da je u članku objavljen niz netočnih tvrdnji te su zatražili ispravak kako slijedi:

Iz PPD-a naglašavaju kako:

“Nije točno da je HEP zaključio štetni ugovor s trgovačkim društvom PRVO PLINARSKO DRUŠTVO d.o.o. (kolokvijalnog naziva PPD)”.

“Nije točno da je HEP platio trgovačkom društvu PRVO PLINARSKO DRUŠTVO d.o.o. 51 milijuna kuna više nego što je mogao ishoditi po prethodnom natječaju”.



“Nije točno da je trgovačkom društvu PRVO PLINARSKO DRUŠTVO d.o.o. prihod porastao zbog pogodovanja državnog sustava”.

“Nije točno da je trgovačko društvo PRVO PLINARSKO DRUŠTVO d.o.o. dobio zaštitnika u tadašnjem ministru gospodarstva Ivanu Vrdoljaku te da je iz tog razloga trgovačkom društvu PRVO PLINARSKO DRUŠTVO d.o.o. 2012. godine krenuo strelovit uspon”.

“Nije točno da je premijer Andrej Plenković zaštitnik trgovačkog društva PRVO PLINARSKO DRUŠTVO d.o.o. i da isto preporuča različitim međunarodnim asocijacijama”.

“Nije točno da HEP pogoduje trgovačkom društvu PRVO PLINARSKO DRUŠTVO d.o.o.”

“Nije točno da je isplaćenih 51 milijun kuna trgovačkom društvu PRVO PLINARSKO DRUŠTVO d.o.o. trebalo biti u državnom proračunu”.

https://7dnevno.hr/vijesti/vidovic-kristo-opet-imala-nadahnut-govor-giljotine-se-vise-ne-koriste-no-plenkovici-i-vrdoljaci-morati-poloziti-racune/

Facebook Comments

Loading...
DIJELI