RAVNATELJ VINOGRADSKE O OCU OSUMNJIEČENOM ZA UBOJSTVO DJECE: ‘Moguće je da je bio pod posebnim utjecajem’

Foto. Marko Lukunić/Pixsell

Ravnatelj KBC Sestre milosrdnice Davor Vagić dao je također izjavu za medije o zdravstvenom stanju muškarca kojeg se sumnjiči da je usmrtio svoje troje djece u zagrebačkim Mlinovima u noći s petka na subotu.

Vagić ističe da je pacijent obrađen na Hitnom bolničkom prijemu. Napominje da mu je stanje stabilno i da nije životno ugrožen, prenosi Dnevnik.hr.

Muškarac je cijelo vrijeme pod nadzorom policije, sumnja se da je bio pod utjecajem psihofarmaka te se rade potrebni nalazi da se to utvrdi, kazao je ravnatelj bolnice.

 

Podsjetimo da se o svemu oglasio i DORH.



Dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu je u ranim jutarnjim satima 25. rujna 2021. u Zagrebu, u suradnji s policijskim službenicima, provela očevid povodom pronalaska tri mrtva tijela u stanu u Mlinovima

“Postoji osnova sumnje da je austrijski državljanin (1965.) počinio kaznena djela teškog ubojstva iz članka 111. Kaznenog zakona na štetu troje maloljetne djece.

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu u suradnji s policijom poduzima daljnje mjere i radnje iz svoje nadležnosti u svrhu utvrđivanja svih okolnosti počinjenja ovih kaznenih djela”, izvjestio je DORH.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI