RAVNATELJ ČAKOVEČKE BOLNICE OTKRIO U KAKVOM SU STANJU RANJENI: ‘Jedno dijete ima prostrjelnu ranu. Trenutno su tri osobe na respiratoru’

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U pucnjavi koja je u utorak oko 20.55 sati dogodila u Paragu kraj Čakovca ubijena je žena, a pet osoba je ozlijeđeno. Među ozlijeđenima je i dvoje djece. Ozlijeđeni se nalaze u bolnici u Čakovcu.

Igor Šegović, v. d. ravnatelj bolnice Čakovec za HRT je govorio o stanju ozlijeđenih.

“Mogu potvrditi da je jučer u večernjim i kasnovečernjim satima na prostorima našeg OHBP-a pregledano ukupno osam pacijenata koji su povezani s navedenom pucnjavom. Pacijenti koji su došli u našu ustanovu, troje od njih osam je pušteno doma”, kazao je ravnatelj Šegović.

“Radi se o djetetu koje ima prostrjelnu ranu, dijete je zbrinuto i pušteno kući, jedno dijete koje je doživjelo stresnu reakciju isto je pregledano i pušteno kući, i jedan gospodin koji je vezan za događaj je pregledan, nije imao nikakvih težih ozljeda i pušten je kući”, dodao je ravnatelj.

“Nažalost, jedna ženska osoba, 62. godište, preminula je uslijed teških ozljeda povezanih s pucnjavom. Četiri osobe su zaprimljene na kirurški odjel, jedna od njih je van životne opasnosti, a tri osobe su operirane. Jedna operacija je trajala gotovo čitavu noć, i trenutno se te tri osobe nalaze na respiratoru. Najvjerojatnije će biti sve u redu, ali liječnici i medicinsko osoblje se bori za njihov život”, kazao je Šegović.



Screenshot/HRT

Policija je objavila je nakon svađe nepoznata osoba ispalila više hitaca iz vatrenog oružja i pritom ubila jednu ženu. Privedene su tri osobe, a još nije poznato je li među privedenima i počinitelj.

Mještani okolnih naselja su često upozoravali i prijavljivali na rafalne paljbe koje su odjekivale iz ovog romskog naselja, a policija je u nekoliko navrata ljudima oduzela nezakonito vatreno oružje.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI