Raspudić našao rješenje za premijera: Neka Capak propiše samoizolaciju i Pupovcu pa neće morati na proslavu Oluje

U žustroj raspravi u Saboru predsjednik Vlade Andrej Plenković poručio je zastupnicima Mosta da se ne razumiju u europske poslove.

“Rekao sam da u izvješću nije spomenuta blokada Srbije. Pitao sam premijera hoće li tražiti saveznike da se Srbija odblokira. On je burno reagirao i poručio da je naše znanje nula, da ne znamo ništa o EU, morao ga je predsjednik Sabora smirivati”, rekao je Nikola Grmoja.

Nino Raspudić komentirao je Milorada Pupovca i Borisa Miloševića koji još uvijek nisu odlučili hoće li doći na proslavu Oluje u Kninu.

“Vi nas vrijeđate kako ne znamo ništa, ja ću Vama ponuditi solomonsko rješenje Vašegnajvećeg problema. Predložio sam mu da Krunoslav Capak propiše dvotjednu samoizolaciju jer su Milošević i Pupovac boravili u sabornici s Hrebakom pa tako neće morati doći u Knin”, ispričao je Raspudić što je predložio Plenkoviću.

“Kao ključni ljudi u Vladi, moraju biti na jednom takvom važnom događaju. To je jedan od najvećih blagdana u Hrvatskoj”, dodao je Grmoja.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI