RAJKO OSTOJIĆ NIJE OSTAO DUŽAN: ‘Peđa Grbin nije bio moj izbor’, šefu SDP-a poslao nikad žešću poruku i pobrojao mu grijehe!

Patrik Macek/PIXSELL

SDP i stranačko vodstvo isključilo je  nekoliko svojih istaknutih  članova iz stranke, među kojima je i Rajko Ostojić, bivši ministar zdravstva i bliski suradnik bivšeg predsjednika SDP-a Davora Bernardića. 

“Peđa Grbin nije bio moj izbor. Nikada. A zašto je to tako? Jednostavno, nije taj, nije onaj koji vodi, onaj koji okuplja i to se vidi, to vide naši građani, dan za danom… komentirao je za N1 tu odluku isključeni Ostojić te je dodao:

S moje strane pružio sam kolegijalnu potporu i mir u medijima, da provede program, ali njega nema. A ni programa… Ni politika, čak ni u ovim, izvanrednim, covid-19 uvjetima.


Jedino čime se bavi ovih godinu dana jest odstrel njemu nepodobnih članica i članova diljem Hrvatske.

Želim se ispričati Vama građanke i građani RH za apsolutnu nezainteresiranost i ignoranciju takozvanog novog SDP-a za Vaše probleme i želim da znate kako SDP ima puno više za ponuditi od Peđe Grbina.Konačno, Grbinov me potpis nije činio SDP-ovcem, niti će me ma ni za milimetar udaljiti od vjere i posvećenosti socijaldemokraciji”, poručio je Ostojić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI