Rajko Dujmić u pritvoru zbog prijetnji supruzi!

screenshot

Zbog slučaja prijetnji i fizičkoga napada na svoju suprugu, Rajko Dujmić(64), legendarni glazbenik i jedan od osnivača grupe ‘Novi fosili’, ponovno je prije tri dana završio u zatvoru u Remetincu. Dujmića je policiji prijavila supruga, tvrdeći da joj je prijetio te da ju je udario. On je pak navodno tvrdio kako se čitavoga događaja uopće ni ne sjeća te da je bio jako pijan.

Policija ga je prijavila zbog prijetnji, a istražni sudac zagrebačkoga Županijskoga suda mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. Naime, Dujmiću ovo inače nije prvi ovakav događaj u kojemu je bio prijavljen zbog napada na suprugu, međutim u ranijem postupku je bio pravomoćno oslobođen. Naime, prije četiri godine, u rujnu 2015. bio pritvoren u Remetincu gotovo zbog iste stvari.

U tome predmetu na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu mu je izrečen kazneni nalog kojim je osuđen na šest mjeseci zatvora s dvogodišnjim rokom kušnje, međutim, Dujmić se usprotivio tome nalogu te je nakon suđenja oslobođen.

Sinoć je pak Dujmić primljen u bolnicu zagrebačku bolnicu ‘Dr. Fran Mihaljević’ gdje ga je pravosudna policija dopratila iz Remetinca.

Facebook CommentsLoading...
DIJELI