RAJKO DUJMIĆ i dalje se bori za život! Pružena mu je zdravstvena skrb uz neophodne mjere liječenja

Rajko Dujmić zadobio je teške ozljede nakon što je doživio prometnu nesreću kod Ravne Gore i sada se nalazi na odjelu intenzivne njege u KBC-u Rijeka.

Rajkovo stanje zasad je nepromijenjeno, te se i dalje bori za život.

“Stanje pacijenta je nepromijenjeno te je i dalje životno ugrožen. U Jedinici intenzivnog liječenja na Sušaku pruža mu se kontinuirana skrb uz sve neophodne mjere liječenja”, rekli su iz KBC-a Rijeka za RTL.hr.

Podsjetimo, Dujmićeva supruga Snježana zamolila je svoje prijatelje da se mole za njegovo zdravlje i da se pomole kako bi se Rajko probudio iz kome. Vikendica obitelji Dujmić nalazi se u Gorskom kotaru i to je njihova oaza mira i mjesto na kojem su proslavili brojne obiteljske fešte i Snježana Dujmić zbog radova u vikendici je bila već tjedan dana, a u srijedu su joj se pridružili i Rajko i njegov sin Tin.

Naime, kako je ispričala Snježana, taj datum je bio poseban za Rajka i nju jer su se na taj datum upoznali i planirali su u srijedu navečer tim povodom otići u Delnice na večeru, ali nažalost to se nije dogodilo.Kako je Snježana ispričala njezin suprug se nakon ručka svojim automobilom zaputio u Ravnu goru s namjerom da joj kupi poklon za godišnjicu. Na povratku iz Ravne gore doživio je tešku prometnu nesreću, a u pomoć su mu odmah priskočili ljudi koji žive u blizini i od njih je Snježana saznala kako je Rajko bio pri svijesti do dolaska Hitne pomoći, a na putu do bolnice pao je u nesvijest.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI