RADIĆ PONOVNO OŠTRO OPALIO PO ŠKORI! Na pitanje očekuje li da će postati dio vladajuće većine odgovara: ‘Sve je moguće!’

Foto: Domovinski pokret

V. d. predsjednik Domovinskog pokreta Mario Radić kazao je kako još imaju 10 saborskih zastupnika, ali da im se broj mogao smanjiti na osam.

Dodao je da su izgubili Ličko-senjsku podružnicu te da Miroslav Škoro nije jedini koji je osvajao mandate, već su to činili ljudi s imenom i prezimenom.

Komentirao je i hoće li Škoru i njegovu sestru Vesnu Vučemilović isključiti iz saborskog kluba.

“Prema mojim informacijama, nitko nikada nije nekoga na taj način isključivao iz Kluba. Vidim sada da i SDP ima vrlo sličan problem. To će se donijeti na Klubu. Trenutno naš Klub još uvijek broji deset zastupnika”, kazao je Radić te naglasio kako im nije ključno pitanje hoće li Škoro ostati potpredsjednik Sabora te da će o tome razgovarati.

Otkriva kako bi Domovinskom pokretu nakon odlaska Škore i Vučemilović broj zastupnika mogao i porasti te da su pregovori o tome u tijeku, ali o tome nije želio otkriti više detalja.
Komentirao je i Škorine optužbe.



“Ja sam čovjek koji nije platio nijedan račun u stranci, čovjek koji je optužen da je imao karticu. Ja sam tu karticu podigao par dana nakon njegove ostavke jer sam prvi put trebao uzeti token da mogu plaćati račune. Tek prošli tjedan smo uzeli tokene, izvode računa tako da se forenzika provodi i duboko se nadam i vjerujem da neće biti ništa. Ali, ako nešto bude, onda ćemo prijaviti”, kazao je Radić.

Dotaknuo se i Škorine prodaje vina Domovinskom pokretu kazavši kako to nije u redu.

“Mislim da je ovdje prijeđena granica koja nije primjerena. Svi smo ga upozoravali, zato je i nudio ostavke. Nije ovo bila prva ostavka koju je nudio, to je bio jedan proces predsjednika koji je nezadovoljan strankom i koji je nudio ostavku. To je sad iza nas”, kazao je Radić za N1 te na pitanje je li moguće da se Škoro prikloni vladajućoj većini odgovorio: “Sve je moguće”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI