PUPOVAC UPUTIO NOVE OTROVNE STRELICE: Milanović bi opet mogao uzvratiti! ‘Moj glas više nema, on se jednostavno upropaštava’

Foto: Cropix

SDSS će nakon Borisa Miloševića imati novo lice u Vladi premijera Andreja Plenkovića. Bit će to dojučerašnja saborska zastupnica Anja Šimpraga. 

O novim licima Plenkovićeva kabineta, odnosima s HDZ-om te ponašanju predsjednika Republike je govorio čelnik SDSS-a Milorad Pupovac.

Na pitanje zašto nikada kad je SDSS u koaliciji s HDZ-om ne želi ući u Vladu, Pupovac je odgovorio kako misli da je ovo bolji način, pogotovo danas.

“Treba dati priliku mlađim ljudima kao što je Boris Milošević, kao što je Anja Šimpraga koja je još mlađa od njega. Oni trebaju stjecati iskustvo i znanje i trebaju imati podršku“, naglasio je Pupovac za  Dnevnik Nove Tv.

Predsjednik SDSS-a nije htio komentirati Milanovićeve izjave o njemu, važnije je, kako je istaknuo, što je u Jasenovcu uvrijedio Židove antisemitskim izrazima (koji imaju para, pa su onda neovisni).



“To što vrijeđa Srbe jer su kao kupljeni ili antifašiste koji su „kupljeni“, potcjenjujući sve što rade decenijama, ili Rome, i pri tome naravno, staje na stranu ljudi koji su osuđeni za ratne zločine i s kojima simpatizira i njihovim patnjama…“ kazao je Pupovac te pojasnio kako je mislio na Hrastova.

Na pitanje hoće li ikada više glasati za Zorana Milanovića, kazao je:

“Zoran Milanović se upropaštava. To je kao vrč koji ide na vodu i svaki dan prolije tu vodu koju prikupi, samo je pitanje dana kad će se razbiti, predsjednik nema moj glas”, zaključio je Milorad Pupovac.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI