PULJAK ŽELI BITI GRADONAČELNIK U DVA MANDATA: ‘Split je ‘centar svita’, gradom će se upravljati na drugačiji način’

Foto: Nikola Vilic / CROPIX

Birališta u Splitu su zatvorena i već je svima jasno da je novi/stari gradonačelnik Ivica Puljak. On se po objavi rezultata izbora obratio javnosti. Najprije se zahvalio građanima Splita, objavio je N1.

“Ja ću biti gradonačelnik svih građana Splita. Građani Splita koji su nas izabrali poslali su jasnu poruku, a to je da je ovaj smjer uvođenja red i smjer u kojemu svi građani jednaki i imaju iste šanse, da je to smjer u kojem žele da gradimo Split u sljedeće tri godine”, rekao je Puljak.

Dodao je kako će se sada gradom upravljati na drugačiji način.

Istaknuo je da ih čeka veliki posao s kojim će početi već u ponedjeljak.

“Bit ćemo ponosni na ono što ćemo napraviti sljedeće tri godine, učinit ćemo da bude centar regije i da bude primjer”, naglasio je Puljak.Dodao je kako je Split “centar svita”.

Istaknuo je kako će od ponedjeljka početi razgovarati s SDP-om i Mostom.

“Čeka nas veliki posao. S ovom podrškom građana mi smo ojačani i sad smo sigurni da je dobar smjer kojim idemo. Mislim da je sada jasno što građani žele, žele javne natječaje, a ne korupciju i klijentelizam. Split će biti grad primjer. Želim biti gradonačelnik u dva mandata, ali dva puna. Razvoj Splita ovisi i nacionalnoj politici, ali moj fokus je Split”, naglasio je novi gradonačelnik.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI