PULJAK SE OGLASIO ZANIMLJIVIM VIDEOM: Poslao snažnu poruku Splićanima uoči nedjeljnih izbora!

Foto: Tom Dubravec/Cropix

Ususret nadolazećim izborima, kandidat Centra za gradonačelnika Splita Ivica Puljak obratio se Splićankama i Splićanima petominutnim videom koji je objavio na društvenim mrežama.

‘U politici, pa i splitskoj, ima opcija koje su u nju ušle zaista samo zbog javnog dobra. Ja sam se cijeli život bavio znanošću i nisam nikad mislio da će me put odvesti u politiku. No u svemu se uvijek trudim dati sve od sebe, pa sam tako nastojao da i u politici promoviram ideje u koje vjerujem, da iza mog političkog rada ostaje bolje društvo. Ovaj grad i ovo društvo meni su dali puno – ja to želim vratiti’.

Kazao je kako su u Splitu uspjeli okupiti dovoljan broj entuzijasta koji su spremni stati na rep interesima onih koji na besraman način javno pretvaraju u privatno.

‘Nisam sam zavrtao špine i ne bih ih mogao zavrtati da mi leđa nisu čuvali Luka, Bojan, Antonio, Gorana, Igor, Anita… Znali smo da moramo paziti na Split od nasrtaja onih političkih opcija koje su ga upropastile. To smo u ovih deset mjeseci činili besprijekorno. Na neke druge stvari u politici ipak nikad ne možeš biti spreman, čak i kada su u pitanju potpuno intimni trenuci života koji ni na kakav način ne utječu na javni interes’. ‘Često se u javnosti postavljalo pitanje zašto se ne odričem svojih ljudi. Ovo je odgovor na to pitanje’, kaže Puljak.

Jedna od glavnih poruka Ivice Puljka bila je da je neizlazak na izbore najgora opcija.



‘Važno je da svi vi koji ste zadovoljni našim radom i želite da ja budem gradonačelnik – da podržite listu Centra za Gradsko vijeće. To je jedini način da omogućite upravljanje ovim gradom i da ispunimo sve ono za što nam ukazujete povjerenje. Izađite i riješimo sve u prvom krugu. Pogotovo je važno da izađete ako ste neodlučni jer je najgori neizlazak na izbore. Od vašeg neizlaska najviše koristi imaju oni zbog kojih na izbore i ne izlazite’, poručuje između ostalog kandidat Centra za gradonačelnika.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI