Puljak poziva Splićane na prosvjed:’Naša borba protiv korupcije, klijentelizma i nereda ima vrlo dobre rezultate’

Foto: Nikola Vilic / CROPIX

U subptu, 17. veljače na Markovom trgu u Zagrebu održava se veliki prosvjed. Predsjednik stranke Centar, gradonačelnik Splita Ivica Puljak najavio je da će Centar osigurati besplatan prijevoz za sve građene Splita koji žele ići na prosvjed.

Pozvao je građane da se jave stranci putem društvenih mreža, emaila ili bilo kojih drugih komunikacijskih kanala.

“Pozivam sve građane Splita da u subotu, 17. veljače, u 11 sati dođu u Zagreb na Markov trg i poruče da Hrvatska može biti drugačija, da može krenuti u smjeru jedne moderne, europske zemlje. Stranka Centar će osigurati prijevoz iz Splita za sve koji žele sudjelovati na prosvjedu”, rekao je Puljak na konferenciji za medije.

‘Vlast u Splitu svojim primjerom pokazuje da su promjene moguće’

Kako je istaknuo, građani su izgubili nadu da politika i društvo mogu biti drugačiji, no aktualna vlast u Splitu svojim primjerom svakodnevno pokazuje da su promjene moguće.

“Poštenom politikom koju vodimo u Splitu, pokazujemo koji je dobar put da jednog dana i Hrvatska bude drugačija nego danas. Naša borba protiv korupcije, klijentelizma i nereda ima vrlo dobre rezultate. Borimo se na način da provodimo transparentne, poštene javne natječaje. Svi koju surađuju s Gradom Splitom su zadovoljni jer vide da smo promijenili smjer razvoja grada. Jednog dana to možemo napraviti u cijeloj Hrvatskoj”, naglasio je Puljak.



Milanović opet o Turudiću: ‘Drama ima razne forme. Ovo je katastrofa, ima elemente tragedije’

Govorio je o tome da je u Splitu pokrenut najveći investicijski ciklus u povijesti grada i da je započela realizacija ogromnog projekta uređenja plaže Žnjan.

Puljak je najavio da će u sljedećem razdoblju svaki tjedan počinjati radovi na različitim projektima kao što su vrtići i škole te da će uskoro objaviti natječaje za sportske centre, rezultate natječaja za Hrvojevu ulicu, ali i pokrenuti druge projekte poput garaža i svega ostalog što građanima čini život lakšim.

“Ako građani žele da splitski model primijenimo na cijelu Hrvatsku i oslobodimo je korupcije i klijentelizma, ako žele da Hrvatska postane jedna moderna, uspješna zemlja u kojoj nema privilegiranih, pozivamo ih da nas podrže na sljedećim izborima i da nam se sljedeće subote pridruže na Markovom trgu”, zaključio je Puljak.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI