PULJAK OPET UDARIO NA PRKIĆA I HDZ: ‘Žele zauzeti Split na ilegalan način, grozničavo traže kanididata’

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Splitski gradonačelnik u ostavci Ivica Puljak opet se imao potrebu obratiti javnosti. Osvrnuo se na posljednje prijepore u Splitu, a ponovno je predsjednika Gradskog vijeća Jakova Prkića nazvao  “žetončićem HDZ-a”.

“Jučer je do kasnih popodnevnih sati Prkić sa službenicima grada, zamjenikom i sa mnom, spremao materijale za sjednicu Gradskog vijeća koja se po dogovoru trebala dogoditi sljedeći tjedan”, kazao je Puljak pa još dodao:

“Nas ovo ne iznenađuje, bit će još opstrukcija, ostajemo na tome da u petak dajemo ostavke. Pitao sam se zašto je došlo do naglog obrata, da se ide na ruku isključivo HDZ-a, to mi zaista nije jasno”. Kada podnesem ostavku, više nisam gradonačelnik, običan sam građanin, profesor na fakultetu i kandidat za gradonačelnika”, rekao je.

Opet je imao potrebu prozvati i HDZ.

“Mislimo da će HDZ, pa i predsjednik Vlade, napraviti sve da opstruiraju ove izbore i zauzmu Split na nelegalan način. Neka to pokušaju napraviti na izborima koji bi se trebali održati na isti dan.”  Kaže i da mu je nejasno zašto je Prkić stao na stranu HDZ-a.



“HDZ panično traži kandidata, nekoga tko će biti lijepo lice stranke, tko će stati ispred korupcije, kriminala i klijentelizma HDZ-a, a ja ne vidim koji ugledni građanin Splita može stati ispred Vice Mihanovića”, kazao je Ivica Puljak.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI