PULJAK O IZBORIMA U SPLITU: ‘HDZ je uhvatila nervoza, kandidat im je nestranački, a to pokazuje siromašni kadrovski potencijal’

Foto: Screenshot N1

Predsjednik stranke Centar i bivši splitski gradonačelnik koji je dao ostavku Ivica Puljak u subotu je u povodu Dana planete Zemlje na šest mjesta u Splitu zasadio stablo. Rekao je da je HDZ-ov kadrovski potencijal siromašan te da će njegova izborna kampanja biti pozitivna.

“Mi ćemo voditi pozitivnu kampanju i tako tražiti da nam građani daju podršku na izborima kako bismo nastavili politiku uvođenje reda i protiv korupcije, klijentelizma, kriminala u Splitu”, rekao je Puljak.

Dodao je kako današnje zasađivanje stabala na šest mjesta u Splitu nije dio njegove izborne kampanje.

“No, s druge strane, u politici vam uvijek traje kampanja i sve što radite pokazujete što želite promovirati, a mi ovom sadnjom stabla promoviramo ekološke ideje da trebamo biti odgovorni prema planeti Zemlji”, istaknuo je.

Osim Puljka svoju kandidaturu za gradonačelnika Splita do sada je najavio i predsjednik Hrvatske građanske stranke (HGS) Željko Kerum dok je splitski HDZ kao nestranačkog kandidata za gradonačelnika predložio Zorana Đogaša.



Komentirao je kritike predsjednika HDZ-a i premijera Andreja Plenkovića koji je za stranku Centar rekao da je “propala ekipa koja je odvela Splićane na izbore”, Puljak je ocijenio da je HDZ uhvatila nervoza.

“Njih je uhvatila nervoza, jer nisu imali svojeg kandidat za splitskog gradonačelnika nego im je kandidat nestranački, a to pokazuje siromašni kadrovski potencijal HDZ-a”, naglasio je Puljak.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI