PULJAK DOČEKAN OVACIJAMA: Svira Oliverova “Ispod sunca zlatnoga”: ‘Građani su izabrali red umjesto nereda, Split će doživjeti renesansu’

Foto: Paun Paunovic / CROPIX

U svoj izborni stožer stigli su Ivica i Marijana Puljak, dočekani su velikim pljeskom i ovacijama.

Potom je Ivica Puljak dao i prvu izjavu:

“Građani Splita su odlučili i izabrali su red umisto nereda, budućnost umjesto prošlosti. Prvenstveno zahvaljujem svim građanima koji su izašli na izbore. Ovo je važna pobjeda, prvenstveno za građane, a tako i za sve nas. Ako ostanu ovakvi rezultati, nadam se da ćemo ih potvrditi za 15 dana kada bude drugi krug. Pobijedili smo i u Gradskom vijeću i imat ćemo većinu. Sve što smo zacrtali i pričali, sve to ćemo moći zaista i napraviti. Sljedeće tri godine bit će godine preporoda grada Splita i radit ćemo što smo i obećali” – kazao je Puljak.

Dodao je da će im prvi potez kada uđu u Banovinu biti sastanak sa svim pročelnicima, direktorima gradskih tvrtki i ravnateljima gradskih institucija.

“U sljedeće tri godine u Splitu će biti takva renesansa da će biti primjer za sve gradove u Hrvatskoj – rekao je Puljak.



Istaknuo je da svi napadi koje su doživljavali nisu pokolebali građane Splita.

“Nećemo koalirati s HDZ-om ili Kerumom, ali ako će podržati naše projekte, mi ćemo im pružiti ruku i s njima raditi.

Sve te namještene afere nisu utjecale na građane, čak dapače, građani su nama dali povjerenje. Ja ću dati sve do sebe da se nađu počinitelji toga. Ja mislim da ljudi koji su to napravili ne bi smjeli sudjelovati u politici. I ta situacija se mora razriješiti. Moram zahvaliti većini medija koji su to zadržali ipak u nekom ljudskom okviru poštivanja pojedinaca”, kazao je Ivica Puljak.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI