PUKLINOV ODVJETNIK O UHIĆENJU: ‘Kontakta između njega i obitelji Canjuga nema, USKOK će to jako teško dokazati’

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Bivša zamjenica zagrebačkog županijskog državnog odvjetnika Mirela Alerić Puklin i njezin suprug Goran Puklin, osumnjičen u aferi Janaf, uhićeni su zajedno s bivšom članicom uprave Agrokora Piruškom Canjugom.

Odvjetnik Gorana Puklina, Ljubo Pavasović Visković komentirao je spomenuta uhićenja.

“Ono što nam je dosad predočeno, radi se o nekakvim bilješkama koje su navodno pronađene u njegovom kompjuteru i notesu. Međutim, radi se o potpuno bezvrijednim informacijama pa čak i da su prenesene ne bi imalo nikakvih reperkusija na vođenje predmeta Agrokor”, rekao je Pavasović Visković.


“Druga stvar koju će USKOK kao problem imati je što kontakta između njega i obitelji Canjuga nema. To je stvar koju će vrlo teško dokazati”, dodao je odvjetnik.

Osvrnuo se i na to što je DORH povukao optužnicu protiv Todorića, njegovih sinova i 10 direktora Agrokora.“Treći i po mom mišljenju najveći problem je ovaj prilično loš tajming. Rijetko komentiram stvari na taj način, međutim, tvrditi da je optužnica povučena ili stvarati dojam u javnosti da je optužnica u Agrokoru povučena zbog nečega što bi Mirela Alerić Puklin napravila jednostavno nije točno, pogrešno je i potpuno promašeno”, istaknuo je Pavasović Visković, prenosi N1.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI