PUHOVSKI SPUSTIO MILANOVIĆA NA TLO: ‘Prepao se, spustio se u svoje gabarite i pao je ispod nule’

Foto: Nera Simic/Cropix

Prije summita u Madridu Zoran Milanović poručivao je da će izdajnicima proglasiti sve koji podrže ulazak Švedske i Finske u NATO bez rješenja pitanja bosanskohercegovačkih Hrvata. Madrid je prošao, Milanović smatra da je ustrajao na svom stavu, a neki ga optužuju da je reterirao.

“Retorika je sad prazna. Sad je sasvim jasno da više ne vrijedi čak ni ono pravilo “prazne se puške obojica plaše”. Jer sad obojica znaju da je puška prazna, prema tome nema nikakve opasnosti. Milanović je spao na ono što je oduvijek mrzio – na poziciju komentatora”, komentira za N1 analitičar Žarko Puhovski.

“Ispada da Milanović na koncu konca radi za Plenkovića: “Milanović je prešao na našu poziciju priznao on to ili ne”, ali kao što je lijepo rekao Plenković, ni fusnote nije bilo s napomenama”, kazao je Puhovski.

Milanović još uvijek ima problem s odrastanjem, smatra Puhovski.
“I onda kad ga u mladalačkoj fazi stvari koje se tiču njegovog rodnog spolnog identiteta očito posebno pogađaju, naime da on, eto, može biti predsjednik, ali da ne može biti frajer.
A on bi ipak radije bio frajer nego predsjednik”, ističe Puhovski.

 

“On se očito preplašio ili došao k sebi ili racionalizirao poziciju. Spustio se u svoje gabarite. On je sad pao ispod nule. On je sad slabiji i manji nego što je bio prije nekoliko tjedana. Sad je spao na to da mu se rugaju i to je, bez obzira na osobni stav spram Milanovića – šteta, jer se radi o predsjedniku države i za demokratsku državu nije dobro da predsjednik države bude objekt rugla”, smatra Puhovski.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI