PRVE REAKCIJE NA MOGUĆU KANDIDATURU ŠKORE: ‘Znakovito da se u javnosti najviše govori o Škori’! Bartulica nije štedio ni konkurenciji

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Iz Domovinskog pokreta neslužbeno se  tijekom dana doznalo kako će se Miroslav Škoro kandidirati za gradonačelnika Zagreba. Ipak, još su s informacijama poprilično šturi i ne žele otkriti previše, pa navode kako će više detalja biti poznato u danima koji dolaze.

“Miroslav Škoro danas neće davati izjave za medije”, dodali su kratko.

Predsjednik Kluba zastupnika Domovinskog pokreta, Stephen Nikola Bartulica za Dnevno je prokomentirao navodnu kandidaturu pa ponovio kako će DP u skorije vrijeme objaviti svog kandidata za gradonačelnika Zagreba.“

Vrlo je znakovito da se u javnosti najviše govori o gospodinu Škori koji još nije ni objavio kandidaturu”, kazao je Bartulica a onda udario na druge kandidate koje pretendiraju naslijediti pokojnog Milana Bandićaa u gradonačelničkoj fotelji.Od objavljenih kandidata do sada, uvjeren sam da niti jedan nije budući gradonačelnik”, zaključuje Bartulica.

Prisjetimo se tko je dosadaa istaknuo kandidaturu za gradonačelnika Zagreba. Izbor je doista šarolik.trenutno su u utrci za Zagreb, SDP-ov Joško Klisović, Mostovac Zvonimir Troskot, čelnik Možemo! Tomislav Tomašević, HDZ-ovac Davor Filipović, ali i Mirando Mrsić, Vesna Škare Ožbolt…Izbor ja naravno na građanima metropole koga žele vidjeti na čelu svog grada.



 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI