PROZVANI ŽEPINA ODGOVORIO: ‘Škoro, Radić i ja imali smo debitne kartice stranke. Što se tiče moje sve je lako utvrditi’

Miroslav Škoro je o razlozima svoje ostavke govorio za Večernji list.

Otkrio je i da je podnio kaznene prijave protiv bivšeg glavnog tajnika Domovinskog pokreta Darija Žepine, predsjednika Nadzornog odbora Krešimira Bubala i članice Nadzornog odbora Ljiljane Vuletić zbog tvrdnji da je s čela stranke odstupio zbog žene i novca.

Prozvani Žepina kaže da nikada nije dobio ovlaštenje da ima uvid u stranačke financije iako je po Statutu stranke bio odgovoran za financije.


Dodaje da je koristio debitnu karticu, ali napominje isključivo za stranačke troškove. Kaže da ne zna je li Škoro svoju koristio i privatno te da su jedini koji su imali uvid u financije bili Škoro i njegova asistentica Nikolina Brajković.

“Činjenično stanje je sljedeće: u stranci nikad nije postojala niti jedna kreditna kartica za koju ja znam. Gospodin Radić, Škoro i moja malenkost imali smo debitne kartice od Domovinskog pokreta. Razlika je velika. Koliko znam, Radić nikada nije svoju ni podigao u banci. Što se tiče moje, odnosno Domovinskog pokreta koju sam ja koristio, sve je vrlo transparentno, lako je utvrditi. Nikada niti jedna stavka mimo stranačkih nije plaćena tom karticom. Sve ostalo su neistine, laži i objede. Nemam druge riječi kako bi to nazvao”, rekao je Žepina za N1.Facebook Comments

Loading...
DIJELI