PROTIV VESNE VUČEMILOVIĆ POKRENULI STEGOVNI POSTUPAK PA PORUČILI: ‘Ne izbacuje se iz stranke nego se poziva na konstruktivan rad’

Domovinski pokret danas je održao sjednicu Predsjedništva stranke. Miroslav Škoro nije pozvan na sjednicu, a Vesna Vučemilović je napustila sjednicu nakon 25 minuta.

Nakon sjednice novinarima se obratio v. d. predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić. Kazao je kako su jednoglasno prihvatili ostavku Miroslava Škore i Darija Žepine te dodao da je Sud časti otvorio disciplinski postupak protiv Vesne Vučemilović.

“Odluke koje je donijelo predsjedništvo DP-a su bile ključne kako bi se nastavilo funkcioniranje stranke i prekinuo trend netočnog izvještavanja. Predsjedništvo je obaviješteno i o pokretanju stegovnog postupak protiv Vesne Vučemilović zbog zlouporabe položaja i nanošenja štete stranci. Tim činom se nikog ne izbacuje iz stranke nego se ista poziva na konstruktivan rad”, rekao je Radić.

Stjepo Bartulica je dodao kako mu je žao što je Vesna napustila sjednicu.

“Pokušali smo je zadržati na sjednici. Krivo mi je da se neke stvari u javnosti na krivi način iznose. Ja bih prvi digao glas da je netko nekome oduzeo riječ ili napravio nešto neprimjereno. Ja bih se idući digao i otišao. A njezino je pravo na Facebooku pisati što želi, no mogla je postavljati pitanja i sudjelovati na sjednici koliko je željela, rekao je Bartulica.



“Nemojte se iznenaditi ako Miroslav Škoro i njegova sestra Vesna ostanu članovi našeg zastupničkog kluba”, rekao je Ante Prkačin.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI