PRONAĐENO TIJELO BLIZU STANA BRATA OSUMNJIČENOGA: Cleonthe Abston osumnjičen da je ubio unuku Josepha Joea Orgilla III

Foto: Guliver

Policija grada Memphisa je tijekom potrage za nestalom majkom dvoje djece, 34-ogodišnjom Elizom Fletcher pronašla tijelo 11 kilometara od mjesta gdje je posljednji put viđena, a za sada nema službene potvrde da ostaci pripadaju bogatoj nasljednici, piše Daily Mail.

Fletcher je nestala u petak dok je trčala oko 4.30 ujutro u parku. Područje koje se pretražuje samo je stotinjak metara udaljeno od stambenog kompleksa Longview Gardens, gdje živi 36-ogodišnji brat Cleotheja Abstona, koji je osumnjičen za otmicu.

U nedjelju je susjeda Marija Abstona rekla za DailyMail da je gotovo svaki dan u posljednjih mjesec dana viđala Abstona u domu njegovog brata Marija. U kaznenoj prijavi protiv Cleotheja, citirani su svjedoci koji su naveli da su vidjeli osumnjičenog u bratovom domu kako se čudno ponaša.

Vlasti su uhitile 38-ogodišnjeg Cleotheja Abstona u nedjelju te ga optužile za otmicu. Policija ima snimku nadzorne kamere vozila kojim se koristio tijekom otmice, a na njoj se  vidi kako muškarac trči prema Fletcher i gura je u auto. Bogata nasljednica se neko vrijeme otimala, a automobil je četiri minute stajao na parkiralištu prije nego što se odvezao na nepoznato mjesto.

Protiv Abstona su također podignute optužnice za krađu identiteta, krađu imovine i lažno korištenje/ilegalno posjedovanje kreditne kartice u iznosu do 1000 dolara.Kao maloljetnik je optužen za teški napad oružjem i silovanje.Policija mu je ušla u trag nakon što je pronašla njegov DNK na mobitelu i boci vode koja je pripadala Fletcher. Njegov brat Mario Abston je također uhićen u subotu nakon što je policija pretražila njegov dom, gdje su pronađeni poluautomatski pištolj i vaga s vrećicom heroina, objavio je Daily Mail.

Fletcher je majka dvoje djece i unuka Josepha Joea Orgilla III koji je preminuo 2018. godine, a njihova obiteljska kompanija za veleprodaju hardvera, Orgill Inc. godišnje ima promet od 3 milijarde dolara.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI