Promjena politike prema migrantima! Vlada neće dopustiti da Hrvatska postane ‘hotspot’

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka, 4.studenoga, a u njemu možete pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Dokument za Europski parlament koji razotkriva hrvatsko pravosuđe: Nevladine udruge za ljudska prava sastavile listu srama sudaca: Ovo su hrvatski suci koji su iznad europskog prava!

Promjena politike prema migrantima! Vlada neće dopustiti da Hrvatska postane ‘hotspot’ za migrante.

Rojs je počeo jako ići na živce vrhu HDZ-a: ‘Treba ga eliminirati iz javnog prostora!‘

SDP oduševljen novom zvijezdom: Sabina je bar sto puta bolja od Peđe Grbina!Sindikati koji su odbili Plenkovića kreću u akciju: Počinje sezona prosvjeda i štrajkova!

Panika u HDZ-u! Optužnice protiv četiri bivša ministra uznemirile su premijera i njegov krug: Koga optuženi ministri mogu povući za sobom?

Otkrivamo: Tajni stečajni plan Tomislava Debeljaka! Želi oteti škversko zemljište i otvoriti plinski terminal.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovog petka i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

 

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI