PROMETNA NESREĆA NA ZAGREBAČKOJ ZAOBILAZNICI: Zbog vode na cesti zatvorene neke državne ceste, evo koje

Foto: Robert Fajt / CROPIX

Na zagrebačkoj obilaznici A3 na čvoru Ivanja Reka u smjeru Lipovca dogodila se prometna nesreća zbog koje se vozi uz ograničenje, objavio je u ponedjeljak Hrvatski autoklub (HAK). Vozači se pozivaju na oprez.

Zbog kiše i magle kolnici su mjestimice mokri i skliski. Magla smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. Kiša je uzrokovala previše vode na kolniku zbog čega su zatvorene pojedine državne, županijske i lokalne ceste u Primorsko-goranskoj, Karlovačkoj i Sisačko-moslavačkoj županiji, osobito na širem području Ogulina, Ozlja i Karlovca.

Za sav promem zbog vode na cestama, zatvorene su državne ceste DC42 u Ogulinu, DC228 na dionicama Jurovski Brod-Kamanje te Mahićno-Ozalj, DC36 Pokupska Blatnica-Koritinja i u mjestu Gradec Pokupski. Zatvorena je županijska cesta ŽC3156 u vikend naselju u Maloj Gorici te lokalne ceste LC31185 u mjestu Zorkovac, LC34028 u mjestu Jaškovo, LC58005 Smrečje-Vode te nerazvrstane ceste u mjestima Donje Mekušje-Kobilić, Brodarci i Brežani.

Zbog odrona zatvorena je dionica ŽC5033 Brod na Kupi-Hrvatsko.

U prekidu su brodska linija 310 Mali Lošinj-Unije-Susak te katamaranska linija 9308 Mali Lošinj-Ilovik-Susak-Unije-Martinšćica-Cres-Rijeka, a sve zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI