PROCURIO VELIKI POPIS CIJEPLJENIH PREKO VEZE: U tijeku je masovno brisanje

Foto: Profimedia

Cijepljenje preko reda u vodećoj hrvatskoj bolnici Rebro bilo je masovnije nego što su to i najveći pesimisti mogli zamisliti, tvrde to ekskluzivno na Teleskopu te navode kako spasonosni lijek protiv korone preko reda nije dobio samo zagrebački rektor Damir Boras.

Naime, kako saznaju iz dobro obaviještenih izvora 21. siječnja 2021. godine cjepivo je dobila i Iskra Primorac, predsjednice Upravnog vijeća KBC-a Rebro, koja je zapravo nadređena ravnatelju KBC-a Rebro dr. Anti Ćorušiću. Šefica je na cijepljenje povela i svojeg supruga Marka Primorca, poznatog profesora sa Ekonomskog fakulteta koji je u mandatu bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović bio njen savjetnik za gospodarstvo.

Na tom mediju tvrde kako se radi o mladim ljudima, ali i ljudima koji su prijateljski povezani s ministrom Tomislavom Ćorićem i njegovom suprugom koja također radi na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu.

Preko reda se nije cijepila samo viceguvernerka HNB-a Ivana Jakir Bajlo, nego i direktor Starbaga Marko Mrazovac.

Komentar na ovu temu novinar Teleskopa nastojao je dobiti i od ravnatelja Rebra Ante Ćorušića koji za razgovor nije bio raspoložen, a kako nadalje saznaju u ovoj bolnici u tijeku je velika akcija zataškavanja i brisanja iz sustava svih onih koji su se cijepili preko veze.



”Nakon što smo objavili tekst javio nam se i ravnatelj Rebra doktor Ante Ćorušić koji je izjavio da ne zna tko se sve cijepio na njegovoj klinici”, kažu na tom portalu.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI