PROCURIO POPIS! Raskošna imovina sutkinje iz slučaja Severina i Milan Popović

Screenshot

Sutkinja zagrebačkog Općinskog građanskog suda u Zagrebu Tea Golub, ovih se dana u središtu pažnje  javnosti našla zbog susreta s Milanom Popovićem, na zimovanju u hotelu Falkensteinner Hotel Cristallo u austrijskom Katschbergu, a priča dimenziju zanimljive poprima onoga časa kada se prisjetite da je ista sutkinja lani  u  studenom Popoviću dodijelila sjrb nad sinom  kojega ima sa Severinom Kojić. Na svojem Instagram profilu i Severina se referirala na skijanje Popovića i sutkinje Golub, na kojem su se prema riječima sutkinje slučajno našli, a osim tog slučajnog susreta javnost je zagolicala cijena zimovanja budući  da smještaj u ovom luksuznom stolu za dvije odrasle osobe i dijete stoji oko 22 tisuće kuna, u što nisu uključeni ostali  popratni troškovi skijanja. Imovinska kartica sutkinje ovih je dana osvanula u Jutarnjem, a iz nje proizlazi da posjeduje veliki stan u Zagrebu, ali i vrijedne pokretine koje su joj darovane. Plaća joj iznosi između 12 i 13 tisuća kuna neto, a ujedno nema nikakvih dugovanja.

Stan u Zagrebu  od 103 kvadrata procjenjen  je na 1,5 milijuna kuna, a 19 kvadrata garaže vrijedno  je 170 tisuća kuna, na popisu imovine je i sat Cartier u vrijednosti 30 tisuća kuna, kao i darovani nakit koji je procjenjen na 40 tisuća kuna. U dvjema bankama ova sutkinja ima štednju od 98 tisuća eura, za koju je također navela da se radi o daru. Njen suprug nasljednik je oranice u mjestu Koprivna vrijedne 75 tisuća kuna, radi se o 9711 kvadratu pri čemu je on suvlasnik u polovici. U Jelisavcu je u jednoj četvrtini suvlasnik kuće vrijedne 75 tisuća kuna, a nekretnina od 3165 kvadrat također je nasljedstvo.

U Zagrebu ima kuću s okućnicom od 361 m2 koja vrijedi 2,5 milijuna kuna a stekao ju je kupoprodajom, kroz prihode od nesamostalnog rada, kreditom, i darovanjem. Muž posjeduje i kolekciju satova vrijednu 145 tisuća kuna, izvor su prihodi od nesamostalnog rada, dok je 50 tisuća kuna vrijednu violinu dobio na dar. Ujedno, ima udjele u tri trgovačka društva te štednje- u jednoj banci 42 tisuće eura od nesamostalnog rada, potom 36 tisuća eura Alianza životnog osiguranja, zatim 40.000 eura životnog osiguranja u Wiener insurance group te na koncu 6000 eura štednje u još jednoj banci. Partner sutkinje Golub prošle je godine u dividenti imao prihod od 460 tisuća kuna, mjesečni  prihodi iznose mu  oko 16 i  17 tisuća kuna neto, a uz to bilježi i prihod od 1500 eura od najma

Facebook Comments

Loading...
DIJELI