PRIVEDENA TROJICA NASILNIKA: Nakon prometne nesreće, izvukli 64-godišnjaka iz njegova automobila, pretukli ga i pokrali

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Nakon što su nešto prije pet sati ujutro u subotu u zagrebačkom Prečkom, nakon prometne nesreće i verbalnog okršaja, dvojica muškaraca pretukla 64-godišnjaka, tijekom dana je prvo jedan od napadača priveden na ispitivanje u policiju, a nakon toga i preostala dvojica.

Muškarac starosti 22 godine, koji se dovodi u vezu s počinjenjem djela u službenim je prostorijama pod nadzorom policije i kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela “Razbojnička krađa i Oštećenje tuđe” stvari je u tijeku, objavila je zagrebačka policija.

Nakon toga, policija je objavila kako pod nadzorom ima sve tri osobe koje se dovode u vezu s počinjenjem djela. Nakon prve osobe koja je dovedena u službene prostorije, muškarca od 22 godine, dovedena su i druga dvojica muškaraca starosti 44 i 46 godina.

Podsjetimo, noćas oko 4,15 sati na Trešnjevci, u Ulici Marijane Radev, došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali osobni automobila marke Renault Laguna kojim je upravljao 64-godišnjak i osobni automobil marke Renault Megane kojim je upravljao zasad nepoznati vozač.

Nakon prometne nesreće u kojoj je nastala mala materijalna šteta, nepoznati vozač i nekoliko putnika iz njegovog automobila verbalno su napali 64-godišnjaka, nakon čega su rukama i tupim predmetima razbili više stakala i oštetili lim na njegovom vozilu te razbili stakla na još tri parkirana osobna automobila.



Nakon toga su 64-godišnjaka izvukli iz njegovog vozila te mu rukama i tupim predmetima zadali više udaraca u predjelu glave i tijela te mu otuđili torbicu nakon čega su pobjegli.

Nesretnom muškarcu pružena je liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice.

U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI