PRIJEVARE U AUTOMAT KLUBOVIMA: Policija privela 30-godišnjaka zbog prijevare te 21-godišnjaka zbog vrijeđanja

Izvor: PU koprivničko-križevačka

Protiv 30-godišnjaka požeško-slavonska policija podnijela je kaznenu prijavu zbog prijevara “teških” 4100 eura. On je, iako je izgubio taj iznos, napuštao automat klubove bez da je podmirio dugove. Osim njega, uhićen je i 21-godišnjak koji je u takvom klubu vrijeđanjem policije remetio javni red i mir.

Policija je u petak objavila kako je dovršila kriminalističku istragu protiv 30-godišnjaka s područja Bjelovara. Njega se sumnjiči da je u listopadu prošle godine u požeškom automat klubu od 25-godišnje djelatnice zatražio da mu u automat uplati 3500 eura kako bi mogao igrati, što je ona i učinila.

Nakon što je na tim igrama na sreću izgubio navedeni iznos, napustio je klub, ne podmirivši dug.

Na identičan način postupio je i prije pet dana u drugom automat klubu u Požegi. Od  djelatnice je zatražio da mu 600 eura promijeni u kune. Nakon što mu je ona na tome udovoljila, nije joj dao eure, već je napustio klub.

U istom automat klubu policija je privela i 21-godišnjaka koji je bio u društvu sa spomenutim odbjeglim posjetiteljem, a koji je policajce omalovažavao i vrijeđao.Mladić je uhićen i smješten u posebnu policijsku prostoriju. Nakon toga je priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi. Prekršajno je prijavljen zbog remećenja javnog reda i mira.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI