Prijetnje Ruži nisu slučajne! Otkrivena pozadina! Suverenisti poručuju: ‘Nećete nas zaustaviti’

Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Ustaško znakovlje na kući Suverenista Hrvoja Zekanovića, a potom i prijetnje kuveritrane na adresu njegove kolegice i najuspješnije hrvatske europarlamentarke Ruže Tomašić, dva su događaja koja na prvu nemaju previše dodirnih točaka.

No, zagrebete li tek malo dublje ispod površine vidljivo je kako su se ta dva događaja odvila u intervalu od svega desetak dana, ali su se isto tako nemila događanja odvila u vrijeme dok Hrvatski suverenisti počinju objedinjavati hrvatsku desnicu te dok se javnim prostorom vodi polemika o njihovom združivanju s Miroslavom Škorom. Da su Suverenisti pomrsili račune velikim strankama vjeruje i pravnik Pero Kovačević koji se osvrnuo na novonastale neugodnosti.

“HRVATSKI SUVERENISTI SU OPASNI SVIMA KOJI SE PRIBOJAVAJU KORIJENITIH I SUŠTINSKIH PROMJENA

Nakon što su Hrvatski suverenisti najavili i predstavili svoje programske smjernice za korijenite i suštinske promjene u svim područjima odnosno sferama društva, tzv „napredne snage“ koje su omogućili pljačku i grabež digle su se na „zadnje noge“ koristeći i izravne prijetnje u cilju osiguranja svojih sinekura.

Na suvereniste su odmah otvoreno obrušili i napali ih “veliki vođa” Andrej Plenković te njegovi istomišljenici Davor Bernardić i Anka Mrak Taritaš,a uključila se i „podzemna gerila“ koja izravno prijeti našoj europarlamentarnoj zastupnici koja je jedina pokazala kako se brane interesi Hrvatske i hrvatskog naroda u Europskom parlamentu.



Ružu je dočekao buket cvijeća u Lisinskom, gdje su Hrvatski suverenisti predstavili programske smjernice za nadolazeće izbore. Nešto što je na prvu izgledalo kao lijepa gesta, ispostavilo se kao prijetnja. S buketom je došla i poruka u kojoj neimenovani pojedinci prijetećim tonom i bez ijednog dokaza nabrajaju haluciniraju i izmišljaju njezine navodne grijehe i najavljuju akciju protiv Ruže.

Ruža im je odlučno odgovorila:“Pa dobro, junačine, kad ste tako veliki domoljubi, prokažite me! Dajem vam tjedan dana da izađete iz anonimnosti i iznesete sve navodne dokaze koje imate protiv mene. U protivnom ću ja, uz pomoć policije, morati krenuti u potragu za vama. Buket je završio u smeću, ali poruku čuvam.“

Svima njima mi hrvatski suverenisti poručujemo nećete nas zaustaviti niti spriječiti provest ćemo korjenite i suštinske promjene, uspostaviti pravnu državu,obračunat ćemo se sa pljačkom i grabežom i učiniti Hrvatsku uređenom državom po mjeri hrvatskog naroda i svih državljana Hrvatske.

Nećete zaustaviti Ružu u borbi za bolju budućnost hrvatskom narodu, niste je uspjeli zaustaviti u borbi protiv narkomafije”, konstatira ovaj pravnik i istaknuti Hrvatski suverenist.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI