PREMINUO MONSTRUOZNI UBOJICA IZ ŠIBENIKA! Osumnjičenik za trostruko ubojstvo koje je šokiralo cijelu zemlju

Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

Umro je Boris Luketa koji je prije pet godina u Brodarici ubio troje ljudi, supružnike Hakiju Milku Keranović te Ivana Bajića, javlja Šibenik News.

Nakon ubojstva, sam sebi je pucao u usta i preživio. Luketa je u Brodarici, predgrađu Šibenika, ubio troje ljudi – supružnike Milku i Hakiju Keranovića te Ivana Bajića, nekadašnjeg tjelohranitelja i prijatelja pokojnog ‘kralja zagrebačkog podzemlja’ Zlatka Bagarića. Supružnike Keranović ubio je u njihovoj kući, dok je tijelo Ivana Bajića pronađeno u automobilu ispred kuće.

59-godišnji Luketa je pobjegao s mjesta trostrukog ubojstva u crvenom Renault Cliju, a policija je naoružana dugim cijevima odmah blokirala Brodaricu. Nešto nakon 20 sati policija je javila kako je pronašla Luketin Clio, pri čemu je na suvozačevom sjedištu pronađeno i vatreno oružje, ali osumnjičenom za trostruko ubojstvo nije bilo ni traga.

Sat vremena kasnije policija je locirala Luketu, i to u samoj Brodarici, a tada je uslijedila višesatna drama i opsada Brodarice jer je Luketa gotovo četiri sata s pištoljem u ruci hodao po vrtovima i dvorištima kuća te prijetio samoubojstvom dok je bio okružen desecima specijalaca s dugim cijevima. Luketa nikada nije odgovarao za ubojstva.

Imao je posebnu sobu u kojoj ga je čuvala policija, zaštitu je imao od ranjavanja u travnju 2017. godine zbog straha od odmazde. Osim odvjetnika, u posjet mu je dolazila samo njegova majka.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI