Premijer otkrio kako će razgovarati s Kuščevićem: “Očekujem da u detalje sve javno objasni”

screenshot

Od strane novinara premijer Andrej Plenković upitan je u svezi s katastarskom aferom ministra uprave Lovre Kuščevića.

Rekao je da zbog summita u Bruxellesu, gdje su ga novinari o tome i pitali, nije mogao sve detaljno pratiti i da će razgovarati s ministrom i tražiti od njega objašnjenje.

“Razgovarat ćemo. Iskreno, moj ritam je bio takav da ne mogu na osnovu kratkih medijskih naslova pratiti sve te teme. Imamo vremena, sastat ćemo se, pitat ćemo što se zbiva, objasnit će mi.

Koliko vidim to su sve neki događaji od ne baš od jučer, obavit ćemo razgovore, na njemu je da to objasni. On će rastumačiti sve što je, mislim da je nešto i govorio, moram obaviti razgovore, ja te informacije nemam niti je moguće da netko poput mene sve te detalje provejrava i gleda”, izjavio je premijer Andrej Plenković nakon završetka summita u Bruxellesu, piše N1, te dodao:

“Ovo su stvari koje on mislim da će razjasniti i očekujem od njega da i javno to detaljnije objasni tako da vidimo što je problem ako je problem i koliko je problem. Ako je sitnica to je nešto drugo. Razgovarat ću s njim, ne mogu ovako bez razgovora donositi zaključke”, istaknuo je premijer Plenković.



Lovro Kuščević, podsjećamo, najprije je dospio u medije otkrićem Telegrama kako 11 godina nije u katastar upisao kuću na Braču, a potom se otkrilo kako je za još jednu kuću došlo prenamjenom zemljišta u Nerežišćima na Braču, gdje je godinama bio načelnik.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI