PREMIJER OŠTRO ODGOVORIO NA MILANOVIĆEVE PROZIVKE: ‘Frustrirani gubitnik se javio jer se boji afera s dnevnicama’

Plenković je u intervjuu za Media servis na pitanje o Milanovićevim prozivkama da je zahvaljujući majci liječnici dobio ispričnicu za vojni rok odgovorio: "Mislite na frustriranog gubitnika?"

Premijer Andrej Plenković oštro je odgovorio na prozivke bivšeg premijera Zorana Milanovića koji je anemiju zbog koje nije pohađao vojni rok nazvao izmišljenom bolešću za odlikaše i elitu, a ne dijagnozom. Pleković se poslužio nešto žešćim rječnikom nego inače te je Milanovića nazvao “frustriranim gubitnikom koji se očito javio u strahu od afere s dnevnicama”.

Naime, Plenković je u intervjuu za Media servis na pitanje o Milanovićevim prozivkama rekao:

– Dakle, onaj tko je dosta frustriran jer je očito izgubio izbore, a u ključnoj edukaciji kod kuće nije dobio onu temeljnu i ključnu poduku, a to je da se pobjedniku treba čestitati nakon što uvjerljivo bude poražen na izborima, sad se očito javio u strahu od afere koja mu se zbivala doslovno ispred vrata, a riječ je o fiktivnim dnevnicama njegovih posebnih savjetnika. Mislim da je što se tiče njega i poštovanja hrvatskih institucija zgodno primijetiti tri elementa: prva je da imate saborskog zastupnika koji ne poštuje Sabor, drugo da imate bivšeg predsjednika Vlade koji se pod zakletvom na hrvatskom sudu ne sjeća nečega što je bilo prije godinu dana, a ne znam na temelju kakvih informacija izmišlja stvari koje su bile prije 30 godina. Takva vjerodostojnost je nikakva, a kako je vodio Vladu netko kome se ovakve stvari događaju ispred nosa, pretpostavljam da je dovoljno onome tko to radi”,  zaključio je Plenković.

Milanovićev prvi intervju nakon gubitka na izborima te možda posljednji o politici pogledajte ovdje:

>>> MILANOVIĆEV PRVI INTERVJU NAKON PORAZA I POSLJEDNJI O POLITICI: ‘Postoje mediji čiji je zadatak da zatuku SDP’



Facebook Comments

Loading...
DIJELI