PREMIJER O REKONSTRUKCIJI VLADE: ‘Dobro je napraviti određene promjene, osnažiti Vladu s novom energijom’

Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

Premijer Andrej Plenković nakon sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a komentirao je prijetnje ministrici Tramišak i rekonstrukciju Vlade.

“14. svibnja obilježit ćemo stoti rođendan Franje Tuđmana. Donijeli smo odluku da se Opći sabor HDZ-a organizira 11. lipnja u dvorani Lisinski, razgovarali smo i o činjenici da imamo nove okolnosti. Sva tijela stranke su meni dala potporu za promišljanje o rekonstrukciji Vlade Republike Hrvatske”, rekao je.

Progovorio je o prijetnjama ministrici Nataši Tramišak, te je istaknuo kako on treba znati ako postoje prijetnje.

“Prije svega me interesira njezina sigurnost, treba li joj zaštita, policija, ministar MUP-a ili ja”, komentirao je Plenković te istaknuo da ministrica Tramišak i on “imaju jako dobre odnose”.

Progovorio je i o glasinama koje se tiču ministra Tomislava Ćorića.“Ja nisam čuo tu izjavu da Ćorić ne bi želio više biti u Vladi. On je bio jedan od najaktivnijih na sastanku. Ćorić je danas išao na sastanak u Pariz. Njega ćete pitati želi li ostati i dalje. Mi smo danas govorili o cijeni nafte, struje i plina”, istaknuo je.

“Dobro je napraviti određene promjene, osnažiti Vladu s novom energijom”, dodao je.

“Rekonstrukcija je nešto što ću sam napraviti. U kojem opsegu i koliko, to ću ja odlučiti. Rekonstrukciju Vlade, tu temu, to generiraju mediji”, komentirao je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI