PREMIJER I PREDSJEDNIK HRVATSKOG SABORA UPUTILI SUĆUT! Plenković: ‘Izražavam najdublju sućut i poštovanje njegovoj obitelji te Hrvatskoj vatrogasnoj zajednici’

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković i predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković u ponedjeljak su izrazili sućut obitelji te djelatnicima HVZ-a zbog smrti vatrogasca Gorana Komlenca.

“S velikom žalošću primio sam vijest da je jučer u gašenju požara smrtno stradao Goran Komlenac, cijenjeni dubrovački vatrogasac. Izražavam najdublju sućut i poštovanje njegovoj obitelji te Hrvatskoj vatrogasnoj zajednici, djelatnicima JVP Dubrovački vatrogasci i članovima DVD Orašac”, kazao je premijer Plenković na Twitteru.

“U ovim teškim trenucima za Vas, kao i za cjelokupno hrvatsko vatrogastvo, u ime zastupnica i zastupnika Hrvatskoga sabora te osobno izražavam Vam iskrenu sućut i duboko suosjećanje”, stoji u brzojavu Gordana Jandrokovića.“Cjelokupna vatrogasna zajednica, kao i građani Dubrovnika i dubrovačko-neretvanske županije, zasigurno će se sjećati Gorana Komlenca kao čovjeka koji se iz ljubavi prema bližnjima predano davao u cilju zaštite njihovih života i imovine. Na tome mu izražavamo trajnu zahvalnost svih nas”, dodao je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI