‘PREKO 100? NEDOVOLJNO!’ Beljak izjavio da mu je žao što UDBA nije pobila više ljudi. Danas se ispričao

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Lider HSS-a Krešo Beljak komentirajući jednu raspravu na Twitteru doslovno je napisao kako mu je žao što UDBA nije pobila više ljudi.

“Moja obitelj je bila meta iako smo živjeli u New Yorku. Jugonostalgičari zaboravljaju da je bilo preko 100 političkih ubojstava izvan Jugoslavije od 1945. do 1990. godine. UDBA je bila aktivna u svakoj hrvatskoj emigrantskoj zajednici u SAD-u, Njemačkoj, Kanadi i Australiji”, napisao je taj tviteraš”, našisao je jedan korisnik Twittera ispod starog posta jedne američke Hrvatice.

Preko 100? Nedovoljno!

A onda je uslijedila šokantna Beljakova reakcija:

“Preko 100? Očito ne dovoljno. Vidjeli smo tko je radio sr*nja i tko je uzrokovao ratove od ’91. do ’99. Fašisti u bivšoj Jugoslaviji i drugim zemljama koji su nažalost pobjegli UDBA-i”.Pritisnut nizom reakcija, Krešo Beljak se putem twittera danas i ispričao:

“U vezi ovog mog nespretnog i nesretnog tweeta. Taj tweet je dio šire rasprave, pune uvreda i laži. No, nebitno. Žao mi je što se iz moje objave dalo zaključiti kako podržavam politička ubojstva, a to naravno, nije istina. Žalim i ako sam nekoga uvrijedio. Pogriješio sam”, napisao je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI