PREDSJEDNIK SABORA ‘BOCNUO’ MOST-ovca: ‘Koliko god Grmoja mislio da je mudar, uvijek mi nađemo rješenje’

Screenshot/N1

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković u razgovoru s novinarima komentirao je najavljenu rekonstrukciju Vlade. Rekao je da su sve opcije su još uvijek otvorene i premijeru Andreju Plenkoviću treba dati vremena da osmisli prijedloge, objavio je N1.

Osvrnuo se na rad ministrice poljoprivrede Marije Vučković. Rekao je kako ona “vrlo kvalitetno i stručno govori o svom resoru” te da smatra “da ona dobro radi svoj posao”.

Na upit o rekonstrukciji Vlade, odgovorio je da je za to “zadužen predsjednik Vlade koji je rekao da mu treba vremena da povuče poteze, dajmo mu vremena”.

Nije htio odgovoriti ni na pitanje trebaju li iz Vlade otići samo oni ministri za koje postoji percepcija da su na meti DORH-a.

Samo je kratko rekao kako bi “trebao ponavljati isto… Zna se koja je procedura, kad se prijedlog uvrsti u dnevni red, Vlada mora odgovoriti u roku osam dana, a raspraviti se mora u roku 30 dana, tako će i biti”.



Na opasku da onda možda ni neće biti rasprave u Saboru jer bi ministri opterećeni aferama mogli otići prije toga, Jandroković je s osmijehom odgovorio.

“Dobro ste to primijetili. Uvijek mi nađemo rješenje. Koliko god Grmoja mislio da je mudar, uvijek mi nađemo rješenje”, zaključio je na kraju prozvavši MOST-ovog zastupnika.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI