PRED PLENKOVIĆEM VELIKA OPASNOST! Pravnik otkrio što ga očekuje

Foto: Cropix

Pravnik, i hrvatski suverenist Pero Kovačević referirao se na novu Vladu staroga premijera Andreja Plenkovića iznoseći svoja očekivanja od iste.

”Pitate me što možemo očekivati od nove Plenkovićeve Vlade.

Odgovor je kratak i jasan NIŠTA.

Vlada koja ima tanku saborsku većinu i kojoj je jedino ministar financija Zdravko Marić, čvrsta karika-ministar koji zna i radi svoj posao,a mnogi ostali su niti krivi niti dužni postali minstrom ili minstricom ne obećava puno. Dapače ne obećava ništa.

Hoće li nova Plenkovićeva Vlada provesti bar jednu od njavljenih reformi? Čisto sumnjam.Od reforme pravosuđa,očito neće biti ništa, to je već jasno iz naziva novog Ministarstva,koje će se zvati Ministarstvo uprave i pravosuđa,znači pravosuđe je na kraju i na zadnjem mjestu. Još je znakovitiji nagovještaj-činjenica da neće biti ništa od reforme pravosuđa što se, kod mene u kvartu lokaln, i „polukriminalci, kriminalci i šibicari“ listom učlanjuju u HDZ te veličaju koaliciju sa nacionalnim manjinama i predstavljaju se „moralnim vertikalama“ i uzdanicama Plenkovićeve vlasti.

Ukoliko Plenković ne nađe nove-stare žetončiće upitno je li hoće li ova tanka Penkovićeva i Pupavčeva koalicija dugo izdržati.

Uostalom svaki narod ima onakvu vlast kakvu zaslužuje. Zar ne”, zaključio je Kovačević.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI