Poznatu voditeljicu izbacili iz vile: Kćer mi je završila na Hitnoj! Vlasnik: Uništavali su mi kuću pa smo promijenili brave

Ljetovanje u Dalmaciji bivšoj televizijskoj voditeljici Nikolini Ristović, koja je prije udaje za srpskog biznismena Vidoja Ristovića koristila prezime Pišek, pretvorilo se u pravu noćnu moru nalik onoj iz horor filmova.

Ne samo njoj, već i suprugu, njihovoj 5-godišnjoj kćeri Uni Sofiji, djeci koju su dobili iz prethodnih brakova (Nikolina ima kći Hanu, a Vidoje 10-godišnju kći Mateu) te prijateljima Andreju Ivanišu i Ivi Mosner koja je u raskošnu vilu 4 Islands u Kaštel Starom stigla s 12-godišnjom kćerkom.

Dvanaestog dana boravka u noći s četvrtka na subotu, 30. na 31. srpnja, Nikolina, obitelj i prijatelji, izbačeni su, tvrdi voditeljica, na ulicu prilikom čega je Vidoje napadnut od strane Roka Gale o čemu svjedoče fotografije koje nam je ustupio, Nikolinina kći Hana zbog stresa je pala u nesvijest i završila na Hitnoj, a iz vile im nikad nisu vraćene stvari u vrijednosti između 275 i 300 tisuća eura.

Konkretno, novac u gotovini (65 do 68 tisuća eura), muški sat Custos (18 tisuća eura), sat Rolex Daytona rose gold (35 tisuća eura), narukvica Cartier Love s brilijantima (40 tisuća i 600 eura), muški sat Pierre Kunz (zlato) 13/50 (25 tisuća eura), ženski prsten Cartier Panther (25 tisuća eura) te Chopard prsten 3.75 ct (bijelo zlato) vrijednosti 65.000 eura. Unatoč intervenciji trojice policajaca ova tortura kojoj je nazočilo i troje maloljetne djece trajala je od ponoći pa sve do jutra.

Iz policije su rekli kako su po provedenom kriminalističkom istraživanje protiv osumnjičenog je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, te je doveden policijskom pritvorskom nadzorniku. Nadalje, u odnosu na prijavu zaprimljenu 31. srpnja koju je podnijela 47-godišnjakinja kriminalističko istraživanje je u tijeku. Ako osoba smatra da su joj povrijeđena prava primjenom policijskih ovlasti od strane policijskih službenika može podnijeti pritužbu.Nakon svega Vidoje i ona angažirali su odvjetnika Vinka Ljubičića koji nam je potvrdio kako je njegov odvjetnički ured pokrenuo postupak protiv bračnog para Gale radi krađe i povrede privatnosti, tužit će i agenciju Vip Holiday Booker, piše Slobodna Dalmacija.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI