POZNATI REDATELJ MARIJU SELAK USPOREDIO SA SVINJOM: ‘Ne volim Raspudiće, ali ovo je previše’

Foto: Pixsell

Poznati scenarist i redatelj Ivan-Goran Vitez na Twitteru se osvrnuo na saborsku znanstvenicu Mariju Selak Raspudić objavivši pritom fotografiju ove nezavisne zastupnice sa njenim suprugom Ninom Raspudićem u čijem se zagrljaju fotografirala pred zgradom Sabora.

Vitez je toj fotografiji dodao sliku čovjeka koji sjedi zagrljen s praščićem, radi se o fotografiji iz filma Praščić Babe.

Ispod te objave nanizali su se komentari u kojima se osudio Vitezov ispad.

”Nisu mi dragi, ali ovo je ipak previše”, stoji tako u jednom od komentara. ”Ako je ovo humor u hr režisera kakav je tek prosjek u Hrvata”, zapitao se jedan od komentatora dok su se drugi unatoč seksizmu uspjeli nasmijati ovoj Vitezovoj fori.

Vitez je inače u Zagrebu završio Akademiju znanosti i umjetnosti, studirao je Filmsku i Tv režiju te Dramaturgiju te je radio kao asistent režije na brojnim hrvatskim filmskim i televizijskim produkcijama, iza njega je i mnoštvo rekjlamih spotova, kao i tri dugometražna, dva kratka i jedan srednjemetražni igranbi film, kao i jedan srednjemetražni dokumentarac. Osim toga, iza Viteza su dvije sezone serije ‘Bitange i princeze’ i 18 epizopda humoristične serije’Zakon!’, dok je za film ‘Posljednja pričes’t 2006. godine nagrađen za najbolji scenarij na Danima hrvatskog filma. Veliku pažnju privukao je njegov film ‘Narodni heroj Ljiljan Vidić’ kojega se najavljivalo kao partizansko-ustaško-četnički spektakl, film je snimljen uz potporu HAVC-a, Filmskog centra Srbije i Eurimagesa u koproduciji HRT-a.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI