POTRESI U SPLITSKOM HDZ-U USLIJED IZBORNOG NEUSPJEHA! Vice Mihanović podnio ostavku, o svemu razgovarao s Plenkovićem!

Foto: Vojko Basic/Cropix

Šef splitskog HDZ-a Vice Mihanović i bivši kandidat za gradonačelnika Splita kako se doznaje podnio je ostavku na to mjesto zbog loših izbornih rezultata koja je ta stranka ostvarila u Splitu. O svemu je razgovarao i sa premijerom i predsjednikom stranke Andrejem Plenkovićem.

Evo što je povodom ostavke izjavio, sve prenosimo u cijelosti:”Uzimajući u obzir rezultate izvanrednih izbora u Splitu, odlučio sam podnijeti ostavku na dužnost predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Split. O tome sam danas razgovarao s predsjednikom HDZ-a Andrejem Plenkovićem.

Zahvalan sam stranačkim kolegama na povjerenju koje su mi ukazali i suradnji koju smo ostvarili.

Moj stranački angažman i preuzimanje vodstva splitskog HDZ-a bilo je motivirano isključivo namjerom da pridonesem boljitku Splita na dobrobit Splićanki i Splićana, kao i unaprjeđenju rada stranke kojoj oduvijek pripadam.

Budućem vodstvu splitskog HDZ-a želim puno uspjeha.



“Zahvaljujem na angažmanu Zoranu Đogašu koji se odvažio kandidirati na izvanrednim izborima u Splitu, kao nestranački kandidat HDZ-a. Napominjem da je riječ o izborima za gradonačelnika i vijeće koji su organizirani na inicijativu vladajućih u Splitu, a izrazito slab odaziv naših sugrađana na izbore je u cijelosti potvrdio političku ocjenu HDZ-a da je riječ o nepotrebnim izborima. Čestitam svima koji su izabrani u Gradsko vijeće, a čestitam i izabranom gradonačelniku Ivici Puljku”, izjavio je Vice Mihanović.

Umjesto Mihanovića vjerojatno će za sada biti imenovan v.d. šefa splitskog HDZ-a do izbora novog predsjednika tog ogranka.

Tijekom popodnevna sastaje se šire predstavništvo HDZ-a i Nacionalni odbor stranke gdje će se vjerojatno razgovarati o izbornim rezultatima.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI