POTPREDSJEDNIK VLADE MILOŠEVIĆ POMIRLJIVO: ‘Želim da danas Vukovar bude grad pijeteta, a sutra grad radosti i veselja’

Photo: Sandra Simunovic/PIXSELL

Potpredsjednik Vlade Boris Milošević rekao je za N1 kako se “došao pokloniti žrtvama i iskazati poštovanje”. “Nadam se i želim da danas Vukovar bude grad pijeteta, a sutra grad radosti i veselja, ljubavi svih stanovnika koji žive u Vukovaru i vole svoj grad”, naglasio je.

Na pitanje mogu li djeca u Vukovaru ne biti odvojena, rekao je kako “tu treba poslušati roditelje i struku i vidjeti što je najbolje”.

“Mi kao politika ne smijemo takve stvari lomiti preko koljena, nego pružiti ruku pomoći. Stanje nije idealno, ali nije ni tako crno kako se nekad prikazuje. Slažem se da postoje podjele i ovaj moj dolazak danas je korak prema tome da se podjele prevladaju. Ne smatram da je Pupovac mora biti u Koloni, već je nekoliko puta bio. Mi ćemo uvijek biti spremni na korak više, da prevladamo podjele, da Srbi i Hrvati žive bolje”, istaknuo je Milošević.


Govorio je i o odnosu Banskih dvora i Pantovčaka te naglasio kako je “to politika te da misli da je to dinamičan sport i ne bi tome pridavao veliku pažnju”.

“Oko krupnih stvari uvijek će se naći dogovor”, rekao je.Potpredsjednik Vlade istaknuo je kako se može pridonijeti boljim odnosima.

“Mogu pridonijeti i činit ću sve što mogu da pridonesem, ali mogu podnijeti samo dio tereta, drugi dio moraju podnijeti drugi”, zaključio je Milošević.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI