POSLJEDNJI ISPRAĆAJ NA ZAGREBAČKOM KREMATORIJU: Na ispraćaju Mislava Bage, uz obitelj, kolege i prijatelje i brojni poznati političari

Foto: Neja Markicevic / CROPIX

Na zagrebačkom Krematoriju u 14 sati počeo je posljednji ispraćaj tragično preminulog novinara, urednika i političkog komentatora Mislava Bage.

Uz članove obitelji, na ispraćaju su i brojni prijatelji, kolege i suradnici te osobe iz javnog i političkog života.

Među njima su bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, bivši ministri Zdravko Marić i Boris Lalovac, ministar policije Davor Božinović, šef Reformista Radimir Čačić, Davor Bernardić i mnogi drugi.

Komemoracija za preminulog novinara održana je u ponedjeljak u Muzičkoj akademiji u Zagrebu, gdje su se, uz članove obitelji, od Mislava oprostili brojni prijatelji, novinari i suradnici te osobe iz javnog i političkog života.

Od Bage su se emotivnim govorima, uz njegovu nećakinju Paulu, oprostili predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić, direktorica informativnog programa Nove TV Ksenija Kardum, predsjednik HND-a Hrvoje Zovko i predsjednica Sindikata novinara Hrvatske i predsjednica Europske federacije novinara Maja Sever. 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI