POSLJEDNJA PORUKA MILIJANA BRKIĆA: Hoće li Milanović preživjeti ovaj udarac?

screenshot

Posljednju poruku uoči predsjedničkih izbora na svojem je Facebooku poslao i Milijan Brkić, koji se pridružio kampanji predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

“[GLAS ZA KOLINDU JE GLAS ZA PREDSJEDNICU KOJA OSJEĆA SVOJ NAROD I KOJOJ JE HRVATSKA U SRCU ]

Drage Hrvatice i Hrvati, u Hrvatskoj i u našoj drugoj Domovini Bosni i Hercegovini te iseljeništvu diljem svijeta, u drugom krugu predsjedničkih izbora ne dopustite podjele na lijeve i desne, njihove i naše ili na podobne i nepodobne. Glas za Zorana Milanovića je glas za Hrvatsku JEDNOUMLJA, glas za POVRATAK NA STARO i glas za OBEZGLAVLJENU Hrvatsku bez saveznika, posvađanu sa svojim susjedima.

Ne dopustimo da nam predsjednik bude onaj za kojeg je Hrvatska SLUČAJNA država, za kojeg je apsurd da se hrvatska zastava vijori u Kninu, čovjek koji je protiv kolone sjećanja na Vukovar i kojem smrdi šator hrvatskih branitelja. Za njegovog mandata dva puta su smanjivane mirovine, te je u mandatu Vlade kojoj je bio na čelu zadužio Hrvatsku za više od 70 milijardi kuna. Ne dopustimo da nam “gaze” i obezvrjeđuju one koji su stvorili i obranili zemlju po kojoj hodamo. Moramo biti beskompromisni kad je u pitanju naša Hrvatska.

Zato u nedjelju izađite na izbore i sami odlučimo o SUDBINI Hrvatske i BUDUĆNOSTI naše djece. Preuzmimo odgovornost, i pokažimo razum i zrelost. NIKADA ne smijemo zaboraviti ŽRTVU hrvatskih branitelja koji su dali svoje živote za slobodnu Hrvatsku kakvu su naši djedovi i očevi sanjali. NIKADA ne smijemo odustati od Hrvatske koja je tako teško i krvlju stečena.



Danas je naše ZAJEDNIŠTVO jednako bitno, kao i nakon smrti prvog hrvatskog predsjednika dr.Franje Tuđmana. Moramo nastaviti njegov put, a to možemo samo zajedništvom i na temelju svehrvatskih vrijednosti i s pobjedom KOLINDE GRABAR KITAROVIĆ u drugom krugu.

Zato, 5. siječnja 2020. izađite na izbore i dajte svoj glas našoj i vašoj predsjednici KOLINDI GRABAR KITAROVIĆ. Glas za KOLINDU je glas za Hrvatsku koja OKUPLJA. To je glas za predsjednicu koja OSJEĆA SVOJ NAROD i kojoj je Hrvatska u SRCU. To je glas za BOLJU Hrvatsku u kojoj SVI IMAJU ŠANSU!

Ništa ne možemo sami, ali zajedno možemo mnogo! Glas za Kolindu Grabar Kitarović je glas za NAŠU JEDINU VJEČNU HRVATSKU”, napisao je Brkić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI